dilluns, 25 de juny del 2018

Setmana final de curs

Benvolgudes famílies,

Acabem un curs ple de grans experiències, emocions, aprenentatges i... moltes activitats especials!

La darrera setmana va ser extraordinària, per acomiadar com cal el curs 2017-2018, amb alegria!

Si feu clic a les imatges, us portarà a l'àlbum amb més fotografies de les activitats corresponents.

Dilluns, vam fer una activitat entre padrins i fillols: tallers de cuina. A l'hora d'esmorzar vam tastar les delícies que van elaborar els nostres petits xefs. Mireu quina pinta tenen els seus plats:


Dimecres, l'escola es va convertir en un cinema. A cada aula es projectava una pel·lícula diferent i, mentre miràvem aquella que havíem triat, podíem menjar crispetes.


Dijous vam celebrar el festival de final de curs on tots vam ballar i ens vam emocionar en l'entrega d'orles als nens i les nenes de 6è.  Ens van demostrar que dominen amb escreix els balls de moda, on no podia faltar el Swish Swish. 
Si no vau poder venir o teniu ganes de tornar a veure l'espectacle, aquí us deixem dos vídeos, perquè no us en perdeu cap detall. 




Finalment, divendres, els alumnes d'Educació Infantil van realitzar jocs d'aigua i van acabar ben remullats. Els més grans, de 1r a 6è, van anar a la piscina, on van poder ballar una mica amb la sessió d'Aquagym que es va realitzar. Voleu veure com s'ho van passar de bé?



Tot l'equip de mestres us desitgem que passeu molt bon estiu i que us ho passeu molt bé! Recarregueu bé les piles i agafeu energia. 

Ens tornem a veure el 12 de setembre!!!

BONES VACANCES!!!