dilluns, 16 de febrer del 2015

P4 - Fotos fins a gener



Ens va fer molta il·lusió interpretar les cançons que la Lucia i la Sònia ens van ensenyar, van venir els pares a veure’ns i tot i que estàvem nerviosos, ens va sortir bé.
Al llarg d’aquest temps hem fet activitats de traç, mates, d’atenció i memòria, llengua... també hem après a escriure bé el nostre nom i hem començat a practicar el nostre cognom.
Hem gaudit molt de les activitats de plàstica, tant per decorar l’aula com petites obres d’art que hem portat a casa. Hem començat el projecte d’en Miró, hem estudiat la seva vida a través d’un conte, hem observat i analitzat alguns dels seus quadres i inclús ens hem atrevit a fer un quadre nosaltres mateixos que tenim exposats al passadís de l’escola. Un dia vàrem provar de pintar amb espuma i pintura en tons freds i va ser molt divertit, perquè la Nathalie ens va deixar que experimentéssim amb les mans, i desprès vam retallar i enganxar un ninot de neu. Més endavant ens hem fet una màscara i una corona amb motius relacionats amb les tradicions catalanes, ja que es va realitzar durant la setmana del projecte de Catalunya.
Durant aquest projecte, també ens han vingut a visitar uns castellers, i hem provat de fer d’anxaneta, hem ballat sardanes, hem fet una coca i ens l’hem menjat i hem fet una desfilada de capgrossos, incloent una petita excursió pel poble!
També hem encetat un projecte on treballem els cinc sentits, hem fet un taller olfactiu, hem endevinat sons, també hem provat de llegir en Braille i observar diferents objectes amb lupes.