dilluns, 2 d’octubre del 2017

COMUNICAT A LES FAMÍLIES

Benvolgudes famílies, 
La repressió tan brutal i les imatges tan horroroses dels cossos policials estatals contra una societat catalana completament pacífica, que l’únic que volia era defensar un dret tan bàsic com el dret a decidir el seu futur, ens porten a la necessitat de respondre-hi com a col·lectiu. 
Les imatges d’ahir són més greus perquè moltes de les actuacions policials es van produir en les nostres escoles i instituts, llocs on s’ensenya democràcia, a ser ciutadà, drets i pau.
Sempre hem treballat a les nostres escoles partint del principi que amb violència no se solucionen els conflictes. Per tant, coherents amb aquest principi i vista la barbàrie dels cossos policials estatals, hem de respondre-hi . L'alumnat, la societat, la resta de l’Estat, Europa i el món sencer ha de ser testimoni que no ens quedarem callats i acceptarem com guanya la força davant la raó.
Així doncs, demà 3 d’octubre no hi haurà classes per tal d’ensenyar que la resposta pacífica a les agressions no és només un dret sinó un deure. 

Us mantindrem informats per correu electrònic i al blog de l'escola si hi ha novetats en les properes hores o els propers dies.

El claustre de mestres
Escola Martí Inglés